Pelit, pelit!

Suuren Internetin parhaat & varmasti 100% ilmaiset nettipelit

Etusivu: Opetuspelit: Cooking Gyros on the Beach

Cooking Gyros on the Beach

At least once in life you have to try cooking gyros on the beach. Let Marco the great chef guide you through making delicious and tasty gyros. Impress your friends with this new recipe and let them know how good you are. Gather everybody on the beach and have fun combining food with pleasure. Tähän mennessä kyseistä nettipeliä on rämpätty vaivaiset 10 kertaa. Muuten, kiitoksia nimimerkille loogames tästä nettipelistä vihjaamisesta. Sinä rokkaat, harharhar!

#3514

use the mouse for play this cooking game

Avainsanat: , , , , , , , ,

Voit linkittää pelisivulle tämän HTML-spagetin avulla: <a href="http://pelitpelit.net/opetus/cooking-gyros-on-the-beach/">Cooking Gyros on the Beach</a>

…tai jos haluat muljauttaa pelin jollekin foorumille, käytä BBCode-kikkaretta: [url=http://pelitpelit.net/opetus/cooking-gyros-on-the-beach/]Cooking Gyros on the Beach[/url]

Pelin saamat kommentit listataan alapuolella. Jos haluat osallistua ns. läpänheittoon, turauta sanomasi kommenttilomakkeella.

Kommentoi ja/tai arvostele

Haluatko sanoa jotain? Jos osaat kirjoittaa, voit laittaa asiasi esille oheisella kommenttilomakkeella. Jos haluat pelkästään arvostella pelin niin sekin onnistuu: ei ole pakko kertoa omaa nimeä eikä myöskään kommenttiviestiä. Kunhan mailiosoite on kunnossa, kommentti päästetään filtterin läpi.

Uusi kommentti
  • (Vapaaehtoinen tieto)
  • (Vapaaehtoinen tieto)
  • (Pakollinen tieto — ei näytetä julkisesti)
  • (Pakollinen tieto)

Hyvä läjä nettipelejä kaikista pelikategorioista