Pelit, pelit!

Suuren Internetin parhaat & varmasti 100% ilmaiset nettipelit

Etusivu: Puzzle-pelit: Ultrablock w/ Scores

Ultrablock w/ Scores

*Warning* Highly addictive! Click on block groups of three or more to destroy them but avoiding clicking singles and doubles. Now with a high score board powered by MochiAds! Tähän mennessä kyseistä nettipeliä on rämpätty vaivaiset 10 kertaa. Muuten, kiitoksia nimimerkille bob tästä nettipelistä vihjaamisesta. Sinä rokkaat, harharhar!

#2271

Click on block groups of three or more to destroy them but avoiding clicking singles and doubles.

Avainsanat: , , , , ,

Voit linkittää pelisivulle tämän HTML-spagetin avulla: <a href="http://pelitpelit.net/puzzle/ultrablock-w-scores/">Ultrablock w/ Scores</a>

…tai jos haluat muljauttaa pelin jollekin foorumille, käytä BBCode-kikkaretta: [url=http://pelitpelit.net/puzzle/ultrablock-w-scores/]Ultrablock w/ Scores[/url]

Pelin saamat kommentit listataan alapuolella. Jos haluat osallistua ns. läpänheittoon, turauta sanomasi kommenttilomakkeella.

Kommentoi ja/tai arvostele

Haluatko sanoa jotain? Jos osaat kirjoittaa, voit laittaa asiasi esille oheisella kommenttilomakkeella. Jos haluat pelkästään arvostella pelin niin sekin onnistuu: ei ole pakko kertoa omaa nimeä eikä myöskään kommenttiviestiä. Kunhan mailiosoite on kunnossa, kommentti päästetään filtterin läpi.

Uusi kommentti
  • (Vapaaehtoinen tieto)
  • (Vapaaehtoinen tieto)
  • (Pakollinen tieto — ei näytetä julkisesti)
  • (Pakollinen tieto)

Hyvä läjä nettipelejä kaikista pelikategorioista