Pelit, pelit!

Suuren Internetin parhaat & varmasti 100% ilmaiset nettipelit

Etusivu: Taistelupelit: Balloon in a Wasteland

Balloon in a Wasteland

When your balloon crash-lands in a wasteland of fowl creatures, its time to survive. Upgrade your weapons, fort, and turrets while you try to fix your balloon. Balance your free time between battles so you are prepared for future waves. Try to escape as soon as you can! Tähän mennessä kyseistä nettipeliä on rämpätty vaivaiset 10 kertaa. Muuten, kiitoksia nimimerkille ArmorGames tästä nettipelistä vihjaamisesta. Sinä rokkaat, harharhar!

#2714

Peliin ei vielä ole kirjoitettu oikein minkäänlaisia läpimeno-ohjeita tai vinkkejä siitä miten ohjataan. Ohjaaminen tapahtuu joka tapauksessa joko hiiren ja/tai näppäimistön avulla. Ei vaadi sen kummempaa.

Avainsanat: , ,

Voit linkittää pelisivulle tämän HTML-spagetin avulla: <a href="http://pelitpelit.net/taistelu/balloon-in-a-wasteland_v1/">Balloon in a Wasteland</a>

…tai jos haluat muljauttaa pelin jollekin foorumille, käytä BBCode-kikkaretta: [url=http://pelitpelit.net/taistelu/balloon-in-a-wasteland_v1/]Balloon in a Wasteland[/url]

Pelin saamat kommentit listataan alapuolella. Jos haluat osallistua ns. läpänheittoon, turauta sanomasi kommenttilomakkeella.

Kommentoi ja/tai arvostele

Haluatko sanoa jotain? Jos osaat kirjoittaa, voit laittaa asiasi esille oheisella kommenttilomakkeella. Jos haluat pelkästään arvostella pelin niin sekin onnistuu: ei ole pakko kertoa omaa nimeä eikä myöskään kommenttiviestiä. Kunhan mailiosoite on kunnossa, kommentti päästetään filtterin läpi.

Uusi kommentti
  • (Vapaaehtoinen tieto)
  • (Vapaaehtoinen tieto)
  • (Pakollinen tieto — ei näytetä julkisesti)
  • (Pakollinen tieto)

Hyvä läjä nettipelejä kaikista pelikategorioista