Pelit, pelit!

Suuren Internetin parhaat & varmasti 100% ilmaiset nettipelit

Etusivu: Taistelupelit: Mooncup Basketball Shootaround Challenge (Mandarin)

Mooncup Basketball Shootaround Challenge (Mandarin)

玩家任選一主角,依序與其他兩位球員進行比賽! 每場比賽為兩分鐘,玩家需依序運球至隨機指定的位置投籃,每定點皆須投進方可前進下一位置! Tähän mennessä kyseistä nettipeliä on rämpätty vaivaiset 10 kertaa. Muuten, kiitoksia nimimerkille xuite_games tästä nettipelistä vihjaamisesta. Sinä rokkaat, harharhar!

#2362

[鍵盤方向鍵]:移動球員位置 [鍵盤空白鍵]:瞄準投籃

Avainsanat: , , ,

Voit linkittää pelisivulle tämän HTML-spagetin avulla: <a href="http://pelitpelit.net/taistelu/mooncup-basketball-shootaround-challenge-mandari/">Mooncup Basketball Shootaround Challenge (Mandarin)</a>

…tai jos haluat muljauttaa pelin jollekin foorumille, käytä BBCode-kikkaretta: [url=http://pelitpelit.net/taistelu/mooncup-basketball-shootaround-challenge-mandari/]Mooncup Basketball Shootaround Challenge (Mandarin)[/url]

Pelin saamat kommentit listataan alapuolella. Jos haluat osallistua ns. läpänheittoon, turauta sanomasi kommenttilomakkeella.

Kommentoi ja/tai arvostele

Haluatko sanoa jotain? Jos osaat kirjoittaa, voit laittaa asiasi esille oheisella kommenttilomakkeella. Jos haluat pelkästään arvostella pelin niin sekin onnistuu: ei ole pakko kertoa omaa nimeä eikä myöskään kommenttiviestiä. Kunhan mailiosoite on kunnossa, kommentti päästetään filtterin läpi.

Uusi kommentti
  • (Vapaaehtoinen tieto)
  • (Vapaaehtoinen tieto)
  • (Pakollinen tieto — ei näytetä julkisesti)
  • (Pakollinen tieto)

Hyvä läjä nettipelejä kaikista pelikategorioista