Pelit, pelit!

Suuren Internetin parhaat & varmasti 100% ilmaiset nettipelit

Etusivu: Taistelupelit: Mushroom Revolution

Mushroom Revolution

Build towers and enhance them with elements to defeat waves on enemies in this tower defense game. Over 20 tower types, each with a unique effect. Tähän mennessä kyseistä nettipeliä on rämpätty vaivaiset 10 kertaa. Muuten, kiitoksia nimimerkille playedonline tästä nettipelistä vihjaamisesta. Sinä rokkaat, harharhar!

#2497

See in-game help.

Avainsanat:

Voit linkittää pelisivulle tämän HTML-spagetin avulla: <a href="http://pelitpelit.net/taistelu/mushroom-revolution/">Mushroom Revolution</a>

…tai jos haluat muljauttaa pelin jollekin foorumille, käytä BBCode-kikkaretta: [url=http://pelitpelit.net/taistelu/mushroom-revolution/]Mushroom Revolution[/url]

Pelin saamat kommentit listataan alapuolella. Jos haluat osallistua ns. läpänheittoon, turauta sanomasi kommenttilomakkeella.

Kommentoi ja/tai arvostele

Haluatko sanoa jotain? Jos osaat kirjoittaa, voit laittaa asiasi esille oheisella kommenttilomakkeella. Jos haluat pelkästään arvostella pelin niin sekin onnistuu: ei ole pakko kertoa omaa nimeä eikä myöskään kommenttiviestiä. Kunhan mailiosoite on kunnossa, kommentti päästetään filtterin läpi.

Uusi kommentti
  • (Vapaaehtoinen tieto)
  • (Vapaaehtoinen tieto)
  • (Pakollinen tieto — ei näytetä julkisesti)
  • (Pakollinen tieto)

Hyvä läjä nettipelejä kaikista pelikategorioista