Pelit, pelit!

Suuren Internetin parhaat & varmasti 100% ilmaiset nettipelit

Etusivu: Ajopelit: Gloomy Truck Chinese version

Gloomy Truck Chinese version

在崩坏后的世界中成为一名卡车司机。送达所需的货物,从风暴肆虐的世界中存活下 来…… Tähän mennessä kyseistä nettipeliä on rämpätty vaivaiset 10 kertaa. Muuten, kiitoksia nimimerkille limerix tästä nettipelistä vihjaamisesta. Sinä rokkaat, harharhar! Pelisivua päivitettiin viimeksi vuoden 2012 joulukuussa.

#2924

2/2024: Tämä peli ei toistaiseksi pelaa.

W或上箭头 - 加速 S或下箭头 - 刹车/反转 D或右箭头 - 左移 A或左箭头 - 后移 空格 - 手刹

Avainsanat: cargo, delivery, truck, racing, zh-cn

Voit linkittää pelisivulle tämän HTML-spagetin avulla: <a href="https://pelitpelit.net:443/ajo/kiinalainen-karmiva-rekka/">Gloomy Truck Chinese version</a>

…tai jos haluat muljauttaa pelin jollekin foorumille, käytä BBCode-kikkaretta: [url=https://pelitpelit.net:443/ajo/kiinalainen-karmiva-rekka/]Gloomy Truck Chinese version[/url]

Pelin saamat kommentit listataan alapuolella. Jos haluat osallistua ns. läpänheittoon, turauta sanomasi kommenttilomakkeella.

Kommentoi ja/tai arvostele

Haluatko sanoa jotain? Jos osaat kirjoittaa, voit laittaa asiasi esille oheisella kommenttilomakkeella. Jos haluat pelkästään arvostella pelin niin sekin onnistuu: ei ole pakko kertoa omaa nimeä eikä myöskään kommenttiviestiä. Kunhan mailiosoite on kunnossa, kommentti päästetään filtterin läpi.

Uusi kommentti
  • (Vapaaehtoinen tieto)
  • (Vapaaehtoinen tieto)
  • (Pakollinen tieto — ei näytetä julkisesti)
  • (Pakollinen tieto)

Hyvä läjä nettipelejä kaikista pelikategorioista