Pelit, pelit!

Suuren Internetin parhaat & varmasti 100% ilmaiset nettipelit

Etusivu: Opetuspelit: Boundless Education — Parts of a Cell

Boundless Education — Parts of a Cell

Drag and drop science activity. Label the basic parts of a plant and animal cell. Tähän mennessä kyseistä nettipeliä on rämpätty vaivaiset 10 kertaa. Muuten, kiitoksia nimimerkille strangecircle tästä nettipelistä vihjaamisesta. Sinä rokkaat, harharhar!

#3327

4/2024: Tämä peli ei toistaiseksi pelaa.

Click and drag the yellow labels to their correct places on the diagram. Click on the \'Check\' button to see your score. Click on \'Reset\' to start again.

Avainsanat: science, biology, cells, plant, animal

Voit linkittää pelisivulle tämän HTML-spagetin avulla: <a href="https://pelitpelit.net:443/opetus/boundless-education-parts-of-a-cell/">Boundless Education — Parts of a Cell</a>

…tai jos haluat muljauttaa pelin jollekin foorumille, käytä BBCode-kikkaretta: [url=https://pelitpelit.net:443/opetus/boundless-education-parts-of-a-cell/]Boundless Education — Parts of a Cell[/url]

Pelin saamat kommentit listataan alapuolella. Jos haluat osallistua ns. läpänheittoon, turauta sanomasi kommenttilomakkeella.

Kommentoi ja/tai arvostele

Haluatko sanoa jotain? Jos osaat kirjoittaa, voit laittaa asiasi esille oheisella kommenttilomakkeella. Jos haluat pelkästään arvostella pelin niin sekin onnistuu: ei ole pakko kertoa omaa nimeä eikä myöskään kommenttiviestiä. Kunhan mailiosoite on kunnossa, kommentti päästetään filtterin läpi.

Uusi kommentti
  • (Vapaaehtoinen tieto)
  • (Vapaaehtoinen tieto)
  • (Pakollinen tieto — ei näytetä julkisesti)
  • (Pakollinen tieto)

Hyvä läjä nettipelejä kaikista pelikategorioista