Pelit, pelit!

Suuren Internetin parhaat & varmasti 100% ilmaiset nettipelit

Etusivu: Opetuspelit: Fish Pizza Cooking

Fish Pizza Cooking

New free online cooking game by Cooking-Free-Games.com You have a recipe of delicious fish pizza so do not lose time and start to cook! There are hints inside the game that help you, rule with mouse left button. The game is great for kids. Tähän mennessä kyseistä nettipeliä on rämpätty vaivaiset 10 kertaa. Muuten, kiitoksia nimimerkille gamefalls tästä nettipelistä vihjaamisesta. Sinä rokkaat, harharhar!

#3589

Peliin ei vielä ole kirjoitettu oikein minkäänlaisia läpimeno-ohjeita tai vinkkejä siitä miten ohjataan. Ohjaaminen tapahtuu joka tapauksessa joko hiiren ja/tai näppäimistön avulla. Ei vaadi sen kummempaa.

Avainsanat:

Voit linkittää pelisivulle tämän HTML-spagetin avulla: <a href="https://pelitpelit.net:443/opetus/fish-pizza-cooking/">Fish Pizza Cooking</a>

…tai jos haluat muljauttaa pelin jollekin foorumille, käytä BBCode-kikkaretta: [url=https://pelitpelit.net:443/opetus/fish-pizza-cooking/]Fish Pizza Cooking[/url]

Pelin saamat kommentit listataan alapuolella. Jos haluat osallistua ns. läpänheittoon, turauta sanomasi kommenttilomakkeella.

Kommentoi ja/tai arvostele

Haluatko sanoa jotain? Jos osaat kirjoittaa, voit laittaa asiasi esille oheisella kommenttilomakkeella. Jos haluat pelkästään arvostella pelin niin sekin onnistuu: ei ole pakko kertoa omaa nimeä eikä myöskään kommenttiviestiä. Kunhan mailiosoite on kunnossa, kommentti päästetään filtterin läpi.

Uusi kommentti
  • (Vapaaehtoinen tieto)
  • (Vapaaehtoinen tieto)
  • (Pakollinen tieto — ei näytetä julkisesti)
  • (Pakollinen tieto)

Hyvä läjä nettipelejä kaikista pelikategorioista