Pelit, pelit!

Suuren Internetin parhaat & varmasti 100% ilmaiset nettipelit

Etusivu: Opetuspelit: Respiratory Cycle

Respiratory Cycle

The aim of game is make sure that one side of field contains all the carbon dioxide molecules, while all the ozygen molecules are on the other side. Don\'t forget to read informations.Have fun! Tähän mennessä kyseistä nettipeliä on rämpätty vaivaiset 10 kertaa. Muuten, kiitoksia nimimerkille Palya tästä nettipelistä vihjaamisesta. Sinä rokkaat, harharhar!

#3914

The game is played with mouse.

Avainsanat: , , , , , , , , , , ,

Voit linkittää pelisivulle tämän HTML-spagetin avulla: <a href="https://pelitpelit.net:443/opetus/respiratory-cycle/">Respiratory Cycle</a>

…tai jos haluat muljauttaa pelin jollekin foorumille, käytä BBCode-kikkaretta: [url=https://pelitpelit.net:443/opetus/respiratory-cycle/]Respiratory Cycle[/url]

Pelin saamat kommentit listataan alapuolella. Jos haluat osallistua ns. läpänheittoon, turauta sanomasi kommenttilomakkeella.

Kommentoi ja/tai arvostele

Haluatko sanoa jotain? Jos osaat kirjoittaa, voit laittaa asiasi esille oheisella kommenttilomakkeella. Jos haluat pelkästään arvostella pelin niin sekin onnistuu: ei ole pakko kertoa omaa nimeä eikä myöskään kommenttiviestiä. Kunhan mailiosoite on kunnossa, kommentti päästetään filtterin läpi.

Uusi kommentti
  • (Vapaaehtoinen tieto)
  • (Vapaaehtoinen tieto)
  • (Pakollinen tieto — ei näytetä julkisesti)
  • (Pakollinen tieto)

Hyvä läjä nettipelejä kaikista pelikategorioista