Pelit, pelit!

Suuren Internetin parhaat & varmasti 100% ilmaiset nettipelit

Etusivu: Premium-pelit: Kingdoms: Nobility

Kingdoms: Nobility

A highly immersive online city builder strategy game. Construct and manage your city as you aid in it\\\'s development. Watch as your townspeople work around your town, chopping wood, farming, putting out fires and much more! Play in free play mode or play the five part campaign! Tähän mennessä kyseistä nettipeliä on rämpätty vaivaiset 10 kertaa. Muuten, kiitoksia nimimerkille dukesbox tästä nettipelistä vihjaamisesta. Sinä rokkaat, harharhar! Pelisivua päivitettiin viimeksi vuoden 2012 joulukuussa.

#352

1/2021: Tämä peli ei toistaiseksi pelaa.

Peliin ei vielä ole kirjoitettu oikein minkäänlaisia läpimeno-ohjeita tai vinkkejä siitä miten ohjataan. Ohjaaminen tapahtuu joka tapauksessa joko hiiren ja/tai näppäimistön avulla. Ei vaadi sen kummempaa.

Avainsanat: city builder, sim city, anno, tropico, caesar, city simulation

Voit linkittää pelisivulle tämän HTML-spagetin avulla: <a href="https://pelitpelit.net:443/premium/kaupungin-rakentamista/">Kingdoms: Nobility</a>

…tai jos haluat muljauttaa pelin jollekin foorumille, käytä BBCode-kikkaretta: [url=https://pelitpelit.net:443/premium/kaupungin-rakentamista/]Kingdoms: Nobility[/url]

Pelin saamat kommentit listataan alapuolella. Jos haluat osallistua ns. läpänheittoon, turauta sanomasi kommenttilomakkeella.

Kommentoi ja/tai arvostele

Haluatko sanoa jotain? Jos osaat kirjoittaa, voit laittaa asiasi esille oheisella kommenttilomakkeella. Jos haluat pelkästään arvostella pelin niin sekin onnistuu: ei ole pakko kertoa omaa nimeä eikä myöskään kommenttiviestiä. Kunhan mailiosoite on kunnossa, kommentti päästetään filtterin läpi.

Uusi kommentti
  • (Vapaaehtoinen tieto)
  • (Vapaaehtoinen tieto)
  • (Pakollinen tieto — ei näytetä julkisesti)
  • (Pakollinen tieto)

Hyvä läjä nettipelejä kaikista pelikategorioista