Pelit, pelit!

Suuren Internetin parhaat & varmasti 100% ilmaiset nettipelit

Etusivu: Premium-pelit: Lentokenttä

Lentokenttä

Tämä pelisarjan neljäs osa on addiktoiva lennonvalvontapeli, jossa pelaajan tehtäväksi lankeaa matkustajalentokoneiden organisoimisen maahan turvallisesti ja ajoissa. Kenttä on erittäin vilkas. Vaaratilanteita tulee välttää. Tähän mennessä kyseistä nettipeliä on rämpätty vaivaiset 10 kertaa. Muuten, kiitoksia nimimerkille kennyrogers tästä nettipelistä vihjaamisesta. Sinä rokkaat, harharhar! Pelisivua päivitettiin viimeksi vuoden 2016 elokuussa.

#3929

12/2022: Tämä peli ei toistaiseksi pelaa.

Klikkaa kutakin lentokenttää avataksesi niiden hallintatyökalut.

Avainsanat: lentokenttä, kiitorata, lennonvalvonta

Voit linkittää pelisivulle tämän HTML-spagetin avulla: <a href="https://pelitpelit.net:443/premium/lentokentta-4/">Lentokenttä</a>

…tai jos haluat muljauttaa pelin jollekin foorumille, käytä BBCode-kikkaretta: [url=https://pelitpelit.net:443/premium/lentokentta-4/]Lentokenttä[/url]

Pelin saamat kommentit listataan alapuolella. Jos haluat osallistua ns. läpänheittoon, turauta sanomasi kommenttilomakkeella.

Kommentoi ja/tai arvostele

Haluatko sanoa jotain? Jos osaat kirjoittaa, voit laittaa asiasi esille oheisella kommenttilomakkeella. Jos haluat pelkästään arvostella pelin niin sekin onnistuu: ei ole pakko kertoa omaa nimeä eikä myöskään kommenttiviestiä. Kunhan mailiosoite on kunnossa, kommentti päästetään filtterin läpi.

Uusi kommentti
  • (Vapaaehtoinen tieto)
  • (Vapaaehtoinen tieto)
  • (Pakollinen tieto — ei näytetä julkisesti)
  • (Pakollinen tieto)

Hyvä läjä nettipelejä kaikista pelikategorioista