Pelit, pelit!

Suuren Internetin parhaat & varmasti 100% ilmaiset nettipelit

Etusivu: Puzzle-pelit: Bad Kid\'s Homework

Bad Kid\'s Homework

Physics-based removal game. Earn more allowance each week as you try to complete all the 28 levels (4 weeks). Tähän mennessä kyseistä nettipeliä on rämpätty vaivaiset 10 kertaa. Muuten, kiitoksia nimimerkille indrekl tästä nettipelistä vihjaamisesta. Sinä rokkaat, harharhar!

#1924

Bad Kid\'s Homework
Peli ansaitsee keskiarvon 3/5. Se on 2 arvostelun tulos.

5/2024: Tämä peli ei toistaiseksi pelaa.

Peliin ei vielä ole kirjoitettu oikein minkäänlaisia läpimeno-ohjeita tai vinkkejä siitä miten ohjataan. Ohjaaminen tapahtuu joka tapauksessa joko hiiren ja/tai näppäimistön avulla. Ei vaadi sen kummempaa.

Avainsanat: physics, homework, box2d, puzzle, en

Voit linkittää pelisivulle tämän HTML-spagetin avulla: <a href="https://pelitpelit.net:443/puzzle/bad-kids-homework/">Bad Kid\'s Homework</a>

…tai jos haluat muljauttaa pelin jollekin foorumille, käytä BBCode-kikkaretta: [url=https://pelitpelit.net:443/puzzle/bad-kids-homework/]Bad Kid\'s Homework[/url]

Pelin saamat kommentit (2) listataan alapuolella. Jos haluat osallistua ns. läpänheittoon, turauta sanomasi kommenttilomakkeella.

Kommentit

Alfie Krichauff kirjoitti 20.5.2024 kello 03.56 #
Hi pelitpelit.net Administrator, same below: Link Text
Jermaine Ng kirjoitti 20.5.2024 kello 08.44 #
Dear pelitpelit.net webmaster, Thanks for the well-organized post!

Kommentoi ja/tai arvostele

Haluatko sanoa jotain? Jos osaat kirjoittaa, voit laittaa asiasi esille oheisella kommenttilomakkeella. Jos haluat pelkästään arvostella pelin niin sekin onnistuu: ei ole pakko kertoa omaa nimeä eikä myöskään kommenttiviestiä. Kunhan mailiosoite on kunnossa, kommentti päästetään filtterin läpi.

Uusi kommentti
  • (Vapaaehtoinen tieto)
  • (Vapaaehtoinen tieto)
  • (Pakollinen tieto — ei näytetä julkisesti)
  • (Pakollinen tieto)

Hyvä läjä nettipelejä kaikista pelikategorioista