Pelit, pelit!

Suuren Internetin parhaat & varmasti 100% ilmaiset nettipelit

Etusivu: Puzzle-pelit: Elements and Physics (chinese version)

Elements and Physics (chinese version)

使用元素的力量帮助幽灵保罗找回丢失的图画碎片 Tähän mennessä kyseistä nettipeliä on rämpätty vaivaiset 10 kertaa. Muuten, kiitoksia nimimerkille mrMickey tästä nettipelistä vihjaamisesta. Sinä rokkaat, harharhar! Pelisivua päivitettiin viimeksi vuoden 2012 joulukuussa.

#1839

10/2023: Tämä peli ei toistaiseksi pelaa.

点击清除砖块 你还可以使用四种魔法,这些将助你过关 天魔法 - 对不固定的砖块使用,可以使它们升空; 地魔法 - 对固定的砖块使用,可以摧�

Avainsanat: ragdoll, physic, magic, doll, voodoo, spirit, ghost, fun, box2d, zh-cn

Voit linkittää pelisivulle tämän HTML-spagetin avulla: <a href="https://pelitpelit.net:443/puzzle/elementit-ja-fysiikka-kiinalainen/">Elements and Physics (chinese version)</a>

…tai jos haluat muljauttaa pelin jollekin foorumille, käytä BBCode-kikkaretta: [url=https://pelitpelit.net:443/puzzle/elementit-ja-fysiikka-kiinalainen/]Elements and Physics (chinese version)[/url]

Pelin saamat kommentit listataan alapuolella. Jos haluat osallistua ns. läpänheittoon, turauta sanomasi kommenttilomakkeella.

Kommentoi ja/tai arvostele

Haluatko sanoa jotain? Jos osaat kirjoittaa, voit laittaa asiasi esille oheisella kommenttilomakkeella. Jos haluat pelkästään arvostella pelin niin sekin onnistuu: ei ole pakko kertoa omaa nimeä eikä myöskään kommenttiviestiä. Kunhan mailiosoite on kunnossa, kommentti päästetään filtterin läpi.

Uusi kommentti
  • (Vapaaehtoinen tieto)
  • (Vapaaehtoinen tieto)
  • (Pakollinen tieto — ei näytetä julkisesti)
  • (Pakollinen tieto)

Hyvä läjä nettipelejä kaikista pelikategorioista