Pelit, pelit!

Suuren Internetin parhaat & varmasti 100% ilmaiset nettipelit

Etusivu: Puzzle-pelit: Perfect Balance: Playground

Perfect Balance: Playground

40 easy balance physics puzzles for ages 4+. For all who find the other Perfect Balance games too difficult. Tähän mennessä kyseistä nettipeliä on rämpätty vaivaiset 10 kertaa. Muuten, kiitoksia nimimerkille ttursas tästä nettipelistä vihjaamisesta. Sinä rokkaat, harharhar!

#1501

5/2024: Tämä peli ei toistaiseksi pelaa.

A and D (or mouse wheel, or cursor keys left and right) rotate the shapes. Use mouse for the rest. L submits the score.

Avainsanat: perfect, balance, drop, puzzle, bricks, stack, shapes, physics, tetris, ttursas, eltopo

Voit linkittää pelisivulle tämän HTML-spagetin avulla: <a href="https://pelitpelit.net:443/puzzle/perfect-balance-playground/">Perfect Balance: Playground</a>

…tai jos haluat muljauttaa pelin jollekin foorumille, käytä BBCode-kikkaretta: [url=https://pelitpelit.net:443/puzzle/perfect-balance-playground/]Perfect Balance: Playground[/url]

Pelin saamat kommentit listataan alapuolella. Jos haluat osallistua ns. läpänheittoon, turauta sanomasi kommenttilomakkeella.

Kommentoi ja/tai arvostele

Haluatko sanoa jotain? Jos osaat kirjoittaa, voit laittaa asiasi esille oheisella kommenttilomakkeella. Jos haluat pelkästään arvostella pelin niin sekin onnistuu: ei ole pakko kertoa omaa nimeä eikä myöskään kommenttiviestiä. Kunhan mailiosoite on kunnossa, kommentti päästetään filtterin läpi.

Uusi kommentti
  • (Vapaaehtoinen tieto)
  • (Vapaaehtoinen tieto)
  • (Pakollinen tieto — ei näytetä julkisesti)
  • (Pakollinen tieto)

Hyvä läjä nettipelejä kaikista pelikategorioista