Pelit, pelit!

Suuren Internetin parhaat & varmasti 100% ilmaiset nettipelit

Etusivu: Puzzle-pelit: Phantom Mansion II — The Black Sea

Phantom Mansion II — The Black Sea

Part 1 of the latest Phantom Mansion serial, \"Treasures of the Seven Seas\". Hector starts his treasure hunt on the Black Sea. Tähän mennessä kyseistä nettipeliä on rämpätty vaivaiset 10 kertaa. Muuten, kiitoksia nimimerkille MattS tästä nettipelistä vihjaamisesta. Sinä rokkaat, harharhar!

#1577

Use the cursor keys to guide Hector through the fiendish puzzles on his search for treasure!

Avainsanat: , , , , , ,

Voit linkittää pelisivulle tämän HTML-spagetin avulla: <a href="https://pelitpelit.net:443/puzzle/phantom-mansion-ii-the-black-sea/">Phantom Mansion II — The Black Sea</a>

…tai jos haluat muljauttaa pelin jollekin foorumille, käytä BBCode-kikkaretta: [url=https://pelitpelit.net:443/puzzle/phantom-mansion-ii-the-black-sea/]Phantom Mansion II — The Black Sea[/url]

Pelin saamat kommentit listataan alapuolella. Jos haluat osallistua ns. läpänheittoon, turauta sanomasi kommenttilomakkeella.

Kommentoi ja/tai arvostele

Haluatko sanoa jotain? Jos osaat kirjoittaa, voit laittaa asiasi esille oheisella kommenttilomakkeella. Jos haluat pelkästään arvostella pelin niin sekin onnistuu: ei ole pakko kertoa omaa nimeä eikä myöskään kommenttiviestiä. Kunhan mailiosoite on kunnossa, kommentti päästetään filtterin läpi.

Uusi kommentti
  • (Vapaaehtoinen tieto)
  • (Vapaaehtoinen tieto)
  • (Pakollinen tieto — ei näytetä julkisesti)
  • (Pakollinen tieto)

Hyvä läjä nettipelejä kaikista pelikategorioista