Pelit, pelit!

Suuren Internetin parhaat & varmasti 100% ilmaiset nettipelit

Etusivu: Puzzle-pelit: Sola Rola

Sola Rola

Ball based rotating maze game. Tähän mennessä kyseistä nettipeliä on rämpätty vaivaiset 10 kertaa. Muuten, kiitoksia nimimerkille MattS tästä nettipelistä vihjaamisesta. Sinä rokkaat, harharhar!

#2268

Sola Rola
Peli ansaitsee keskiarvon 2,8/5. Se on 5 arvostelun tulos.

6/2024: Tämä peli ei toistaiseksi pelaa.

Peliin ei vielä ole kirjoitettu oikein minkäänlaisia läpimeno-ohjeita tai vinkkejä siitä miten ohjataan. Ohjaaminen tapahtuu joka tapauksessa joko hiiren ja/tai näppäimistön avulla. Ei vaadi sen kummempaa.

Avainsanat: sola, rola, maze, wiz, waz, ball

Voit linkittää pelisivulle tämän HTML-spagetin avulla: <a href="https://pelitpelit.net:443/puzzle/sola-rola/">Sola Rola</a>

…tai jos haluat muljauttaa pelin jollekin foorumille, käytä BBCode-kikkaretta: [url=https://pelitpelit.net:443/puzzle/sola-rola/]Sola Rola[/url]

Pelin saamat kommentit (5) listataan alapuolella. Jos haluat osallistua ns. läpänheittoon, turauta sanomasi kommenttilomakkeella.

Kommentit

Anomuumi kirjoitti 21.6.2024 kello 16.13 #
bunadisisj nsjjsjsisjsmizjzjjzjzz zumzsert
Anomuumi kirjoitti 21.6.2024 kello 06.07 #
bunadisisj nsjjsjsisjsmizjzjjzjzz zumzsert
Ngan Mcclain kirjoitti 21.6.2024 kello 12.33 #
A motivating dialogue is definitely value comment. I think that you ought to write a lot more on this matter, it might not be a taboo issue but normally folks don’t go over these topics. To the subsequent! Quite a few many thanks!!
Staci Kilgour kirjoitti 21.6.2024 kello 12.52 #
Outstanding read through, Constructive website, wherever did u come up with the knowledge on this publishing? I\'ve study some of the posts on your site now, and I really like your model. Many thanks one million and make sure you sustain the efficient perform

Kommentoi ja/tai arvostele

Haluatko sanoa jotain? Jos osaat kirjoittaa, voit laittaa asiasi esille oheisella kommenttilomakkeella. Jos haluat pelkästään arvostella pelin niin sekin onnistuu: ei ole pakko kertoa omaa nimeä eikä myöskään kommenttiviestiä. Kunhan mailiosoite on kunnossa, kommentti päästetään filtterin läpi.

Uusi kommentti
  • (Vapaaehtoinen tieto)
  • (Vapaaehtoinen tieto)
  • (Pakollinen tieto — ei näytetä julkisesti)
  • (Pakollinen tieto)

Hyvä läjä nettipelejä kaikista pelikategorioista