Pelit, pelit!

Suuren Internetin parhaat & varmasti 100% ilmaiset nettipelit

Etusivu: Seikkailupelit: 乞丐找老婆

乞丐找老婆

游戏可单人玩,也可两个人一起玩哦。 有两个很穷的乞丐,他们希望变得富有并各自有一个漂亮的老婆,于是他们打听到在遥远的森林里有一个精灵,能满足人的愿望,但路途却困难重重,他们必须躲避野兽的袭击,面对各种机关、陷阱,和意想不到的困难,但为了改变现状,他们双双踏上了冒险的� Tähän mennessä kyseistä nettipeliä on rämpätty vaivaiset 10 kertaa. Muuten, kiitoksia nimimerkille jlb32 tästä nettipelistä vihjaamisesta. Sinä rokkaat, harharhar! Pelisivua päivitettiin viimeksi vuoden 2012 joulukuussa.

#1212

p1: A D 移动, W跳跃, S控制下蹲,空格抓石头。 p2: 方向键←→控制移动,↑跳跃,↓下蹲配合左右键可以左右移动去掉狭小的地方。 技巧:大乞丐�

Avainsanat: , ,

Voit linkittää pelisivulle tämän HTML-spagetin avulla: <a href="https://pelitpelit.net:443/seikkailu/kerjalaiset-vaimot/">乞丐找老婆</a>

…tai jos haluat muljauttaa pelin jollekin foorumille, käytä BBCode-kikkaretta: [url=https://pelitpelit.net:443/seikkailu/kerjalaiset-vaimot/]乞丐找老婆[/url]

Pelin saamat kommentit listataan alapuolella. Jos haluat osallistua ns. läpänheittoon, turauta sanomasi kommenttilomakkeella.

Kommentoi ja/tai arvostele

Haluatko sanoa jotain? Jos osaat kirjoittaa, voit laittaa asiasi esille oheisella kommenttilomakkeella. Jos haluat pelkästään arvostella pelin niin sekin onnistuu: ei ole pakko kertoa omaa nimeä eikä myöskään kommenttiviestiä. Kunhan mailiosoite on kunnossa, kommentti päästetään filtterin läpi.

Uusi kommentti
  • (Vapaaehtoinen tieto)
  • (Vapaaehtoinen tieto)
  • (Pakollinen tieto — ei näytetä julkisesti)
  • (Pakollinen tieto)

Hyvä läjä nettipelejä kaikista pelikategorioista