Pelit, pelit!

Suuren Internetin parhaat & varmasti 100% ilmaiset nettipelit

Etusivu: Seikkailupelit: Legend of the Golden Mask

Legend of the Golden Mask

Search for clues in your grandfather\'s house to unlock a great mysterious quest. Tähän mennessä kyseistä nettipeliä on rämpätty vaivaiset 10 kertaa. Muuten, kiitoksia nimimerkille Candystand tästä nettipelistä vihjaamisesta. Sinä rokkaat, harharhar!

#1166

11/2023: Tämä peli ei toistaiseksi pelaa.

Use the mouse to click on hidden items listed on the bottom of the screen. Finding and reconstructing pieces of your Grandfather\'s diary will help you on your quest.

Avainsanat: hidden object, mystery, legend, hidden, seek and find

Voit linkittää pelisivulle tämän HTML-spagetin avulla: <a href="https://pelitpelit.net:443/seikkailu/legend-of-the-golden-mask/">Legend of the Golden Mask</a>

…tai jos haluat muljauttaa pelin jollekin foorumille, käytä BBCode-kikkaretta: [url=https://pelitpelit.net:443/seikkailu/legend-of-the-golden-mask/]Legend of the Golden Mask[/url]

Pelin saamat kommentit listataan alapuolella. Jos haluat osallistua ns. läpänheittoon, turauta sanomasi kommenttilomakkeella.

Kommentoi ja/tai arvostele

Haluatko sanoa jotain? Jos osaat kirjoittaa, voit laittaa asiasi esille oheisella kommenttilomakkeella. Jos haluat pelkästään arvostella pelin niin sekin onnistuu: ei ole pakko kertoa omaa nimeä eikä myöskään kommenttiviestiä. Kunhan mailiosoite on kunnossa, kommentti päästetään filtterin läpi.

Uusi kommentti
  • (Vapaaehtoinen tieto)
  • (Vapaaehtoinen tieto)
  • (Pakollinen tieto — ei näytetä julkisesti)
  • (Pakollinen tieto)

Hyvä läjä nettipelejä kaikista pelikategorioista