Pelit, pelit!

Suuren Internetin parhaat & varmasti 100% ilmaiset nettipelit

Etusivu: Seikkailupelit: Meez Adventure Game

Meez Adventure Game

Mario-style platform game with meez characters. Explore levels, collect power-ups and try to stay alive, lots of hidden secrets to find. Tähän mennessä kyseistä nettipeliä on rämpätty vaivaiset 10 kertaa. Muuten, kiitoksia nimimerkille Wiering tästä nettipelistä vihjaamisesta. Sinä rokkaat, harharhar!

#1063

4/2024: Tämä peli ei toistaiseksi pelaa.

Try to get to the end of each level, collect coins and crystals, jump on top of enemies to defeat them.

Avainsanat: platform, platformer, run&jump, mario, smb, meez, meez inside, cute, sonic, retro, wiering

Voit linkittää pelisivulle tämän HTML-spagetin avulla: <a href="https://pelitpelit.net:443/seikkailu/meez-adventure-game/">Meez Adventure Game</a>

…tai jos haluat muljauttaa pelin jollekin foorumille, käytä BBCode-kikkaretta: [url=https://pelitpelit.net:443/seikkailu/meez-adventure-game/]Meez Adventure Game[/url]

Pelin saamat kommentit listataan alapuolella. Jos haluat osallistua ns. läpänheittoon, turauta sanomasi kommenttilomakkeella.

Kommentoi ja/tai arvostele

Haluatko sanoa jotain? Jos osaat kirjoittaa, voit laittaa asiasi esille oheisella kommenttilomakkeella. Jos haluat pelkästään arvostella pelin niin sekin onnistuu: ei ole pakko kertoa omaa nimeä eikä myöskään kommenttiviestiä. Kunhan mailiosoite on kunnossa, kommentti päästetään filtterin läpi.

Uusi kommentti
  • (Vapaaehtoinen tieto)
  • (Vapaaehtoinen tieto)
  • (Pakollinen tieto — ei näytetä julkisesti)
  • (Pakollinen tieto)

Hyvä läjä nettipelejä kaikista pelikategorioista