Pelit, pelit!

Suuren Internetin parhaat & varmasti 100% ilmaiset nettipelit

Etusivu: Seikkailupelit: Super Strawberry Clock 2

Super Strawberry Clock 2

A fun adventure game. Save your clockfriends from the evil crows! Play as Strawberry Clock. Features a level editor! Tähän mennessä kyseistä nettipeliä on rämpätty vaivaiset 10 kertaa. Muuten, kiitoksia nimimerkille number1hitjam tästä nettipelistä vihjaamisesta. Sinä rokkaat, harharhar!

#1116

6/2024: Tämä peli ei toistaiseksi pelaa.

Avoid spikes! Run and jump to the finish!

Avainsanat: strawberry, clock, super, fun, adventure, game

Voit linkittää pelisivulle tämän HTML-spagetin avulla: <a href="https://pelitpelit.net:443/seikkailu/super-strawberry-clock-2/">Super Strawberry Clock 2</a>

…tai jos haluat muljauttaa pelin jollekin foorumille, käytä BBCode-kikkaretta: [url=https://pelitpelit.net:443/seikkailu/super-strawberry-clock-2/]Super Strawberry Clock 2[/url]

Pelin saamat kommentit listataan alapuolella. Jos haluat osallistua ns. läpänheittoon, turauta sanomasi kommenttilomakkeella.

Kommentoi ja/tai arvostele

Haluatko sanoa jotain? Jos osaat kirjoittaa, voit laittaa asiasi esille oheisella kommenttilomakkeella. Jos haluat pelkästään arvostella pelin niin sekin onnistuu: ei ole pakko kertoa omaa nimeä eikä myöskään kommenttiviestiä. Kunhan mailiosoite on kunnossa, kommentti päästetään filtterin läpi.

Uusi kommentti
  • (Vapaaehtoinen tieto)
  • (Vapaaehtoinen tieto)
  • (Pakollinen tieto — ei näytetä julkisesti)
  • (Pakollinen tieto)

Hyvä läjä nettipelejä kaikista pelikategorioista