Pelit, pelit!

Suuren Internetin parhaat & varmasti 100% ilmaiset nettipelit

Etusivu: Strategiapelit: 老爹披萨店 (Papa\'s Pizzeria)

老爹披萨店 (Papa\'s Pizzeria)

帮助罗伊在老爹路易不在的时候经营披萨店! 你需要接点单,烘焙披萨,根据需要切块,并把完成的披萨交给等候的顾客们! 游戏的关键在于同时处理多个任务。你加配料和烘焙的速度能跟上顾客们的需要吗? 完成点单后,你会获得小费,能提升等级并迎来新顾客! Tähän mennessä kyseistä nettipeliä on rämpätty vaivaiset 10 kertaa. Muuten, kiitoksia nimimerkille flipline_studios tästä nettipelistä vihjaamisesta. Sinä rokkaat, harharhar!

#1417

2/2024: Tämä peli ei toistaiseksi pelaa.

Peliin ei vielä ole kirjoitettu oikein minkäänlaisia läpimeno-ohjeita tai vinkkejä siitä miten ohjataan. Ohjaaminen tapahtuu joka tapauksessa joko hiiren ja/tai näppäimistön avulla. Ei vaadi sen kummempaa.

Avainsanat: pizzeria, papa louie, chinese, china, time-management, restaurant, cooking, 老爹, 披萨店, 多个任务, 餐厅, 老爹路易, zh-cn

Voit linkittää pelisivulle tämän HTML-spagetin avulla: <a href="https://pelitpelit.net:443/strategia/_v293825/">老爹披萨店 (Papa\'s Pizzeria)</a>

…tai jos haluat muljauttaa pelin jollekin foorumille, käytä BBCode-kikkaretta: [url=https://pelitpelit.net:443/strategia/_v293825/]老爹披萨店 (Papa\'s Pizzeria)[/url]

Pelin saamat kommentit listataan alapuolella. Jos haluat osallistua ns. läpänheittoon, turauta sanomasi kommenttilomakkeella.

Kommentoi ja/tai arvostele

Haluatko sanoa jotain? Jos osaat kirjoittaa, voit laittaa asiasi esille oheisella kommenttilomakkeella. Jos haluat pelkästään arvostella pelin niin sekin onnistuu: ei ole pakko kertoa omaa nimeä eikä myöskään kommenttiviestiä. Kunhan mailiosoite on kunnossa, kommentti päästetään filtterin läpi.

Uusi kommentti
  • (Vapaaehtoinen tieto)
  • (Vapaaehtoinen tieto)
  • (Pakollinen tieto — ei näytetä julkisesti)
  • (Pakollinen tieto)

Hyvä läjä nettipelejä kaikista pelikategorioista