Pelit, pelit!

Suuren Internetin parhaat & varmasti 100% ilmaiset nettipelit

Etusivu: Strategiapelit: Lentokenttä 3

Lentokenttä 3

Jälleen kiitoradat käyvät kuumina, kun kiireiset lentokentän valvontatorniin lasketaan joku hullu suomalainen puhumaan laskeutumisohjeita. Tämä on erittäin hyvä nettipeli. Nettipelien aatelia jopa.. Tähän mennessä kyseistä nettipeliä on rämpätty vaivaiset 10 kertaa. Muuten, kiitoksia nimimerkille kennyrogers tästä nettipelistä vihjaamisesta. Sinä rokkaat, harharhar! Pelisivua päivitettiin viimeksi vuoden 2016 elokuussa.

#3930

Lentokenttä 3
Peli ansaitsee keskiarvon 4/5. Se on 3 arvostelun tulos.

5/2024: Tämä peli ei toistaiseksi pelaa.

Klikkaa lentokonetta avataksesi sen hallintapaneelin. Anna laskeutuville koneille ohjeita ja käskyjä. Järjestä tilaa kiitoradoille laskeutumisia, lähtöjä, kääntymisiä ja muuta trafiikkia varten.

Avainsanat: lentokenttä, lennonvalvonta, kiitorata, ajanhallinta

Voit linkittää pelisivulle tämän HTML-spagetin avulla: <a href="https://pelitpelit.net:443/strategia/lentokentta-3/">Lentokenttä 3</a>

…tai jos haluat muljauttaa pelin jollekin foorumille, käytä BBCode-kikkaretta: [url=https://pelitpelit.net:443/strategia/lentokentta-3/]Lentokenttä 3[/url]

Pelin saamat kommentit (3) listataan alapuolella. Jos haluat osallistua ns. läpänheittoon, turauta sanomasi kommenttilomakkeella.

Kommentit

Pete kirjoitti 18.5.2024 kello 16.54 #
Ei toimi 8/2016. Ei lataudu!
Mohammed Dawkins kirjoitti 18.5.2024 kello 09.37 #
Dear pelitpelit.net administrator, Great content!

Kommentoi ja/tai arvostele

Haluatko sanoa jotain? Jos osaat kirjoittaa, voit laittaa asiasi esille oheisella kommenttilomakkeella. Jos haluat pelkästään arvostella pelin niin sekin onnistuu: ei ole pakko kertoa omaa nimeä eikä myöskään kommenttiviestiä. Kunhan mailiosoite on kunnossa, kommentti päästetään filtterin läpi.

Uusi kommentti
  • (Vapaaehtoinen tieto)
  • (Vapaaehtoinen tieto)
  • (Pakollinen tieto — ei näytetä julkisesti)
  • (Pakollinen tieto)

Hyvä läjä nettipelejä kaikista pelikategorioista