Pelit, pelit!

Suuren Internetin parhaat & varmasti 100% ilmaiset nettipelit

Etusivu: Taistelupelit: Clash N Slash

Clash N Slash

Defeat impudent aliens all around galaxy! Non-stop space shooter for all ages! Tähän mennessä kyseistä nettipeliä on rämpätty vaivaiset 10 kertaa. Muuten, kiitoksia nimimerkille enkord tästä nettipelistä vihjaamisesta. Sinä rokkaat, harharhar!

#2318

Peliin ei vielä ole kirjoitettu oikein minkäänlaisia läpimeno-ohjeita tai vinkkejä siitä miten ohjataan. Ohjaaminen tapahtuu joka tapauksessa joko hiiren ja/tai näppäimistön avulla. Ei vaadi sen kummempaa.

Avainsanat: , ,

Voit linkittää pelisivulle tämän HTML-spagetin avulla: <a href="https://pelitpelit.net:443/taistelu/clash-n-slash/">Clash N Slash</a>

…tai jos haluat muljauttaa pelin jollekin foorumille, käytä BBCode-kikkaretta: [url=https://pelitpelit.net:443/taistelu/clash-n-slash/]Clash N Slash[/url]

Pelin saamat kommentit listataan alapuolella. Jos haluat osallistua ns. läpänheittoon, turauta sanomasi kommenttilomakkeella.

Kommentoi ja/tai arvostele

Haluatko sanoa jotain? Jos osaat kirjoittaa, voit laittaa asiasi esille oheisella kommenttilomakkeella. Jos haluat pelkästään arvostella pelin niin sekin onnistuu: ei ole pakko kertoa omaa nimeä eikä myöskään kommenttiviestiä. Kunhan mailiosoite on kunnossa, kommentti päästetään filtterin läpi.

Uusi kommentti
  • (Vapaaehtoinen tieto)
  • (Vapaaehtoinen tieto)
  • (Pakollinen tieto — ei näytetä julkisesti)
  • (Pakollinen tieto)

Hyvä läjä nettipelejä kaikista pelikategorioista