Pelit, pelit!

Suuren Internetin parhaat & varmasti 100% ilmaiset nettipelit

Etusivu: Taistelupelit: 街头枪战 Crime City

街头枪战 Crime City

犯罪集团涌进街头,制造动乱!作为执法者的你,从多款武器中,选择合适的几款,孤身上路,周游各处,突破重重难关,把这些犯罪份子逐一绳之于法,保卫这座城市的治安,保护无辜市民的人身安全。 The Mafia begins war on the street! As law enforcement, you travel around with a veriety of weapons. Try to remove any obstacl Tähän mennessä kyseistä nettipeliä on rämpätty vaivaiset 10 kertaa. Muuten, kiitoksia nimimerkille gfromhk tästä nettipelistä vihjaamisesta. Sinä rokkaat, harharhar!

#2766

犯罪集团涌进街头,制造动乱!作为执法者的你,从多款武器中,选择合适的几款,孤身上路,周游各处,突破重重难关,把这些犯罪份子逐一绳之于

Avainsanat: ,

Voit linkittää pelisivulle tämän HTML-spagetin avulla: <a href="https://pelitpelit.net:443/taistelu/crime-city/">街头枪战 Crime City</a>

…tai jos haluat muljauttaa pelin jollekin foorumille, käytä BBCode-kikkaretta: [url=https://pelitpelit.net:443/taistelu/crime-city/]街头枪战 Crime City[/url]

Pelin saamat kommentit listataan alapuolella. Jos haluat osallistua ns. läpänheittoon, turauta sanomasi kommenttilomakkeella.

Kommentoi ja/tai arvostele

Haluatko sanoa jotain? Jos osaat kirjoittaa, voit laittaa asiasi esille oheisella kommenttilomakkeella. Jos haluat pelkästään arvostella pelin niin sekin onnistuu: ei ole pakko kertoa omaa nimeä eikä myöskään kommenttiviestiä. Kunhan mailiosoite on kunnossa, kommentti päästetään filtterin läpi.

Uusi kommentti
  • (Vapaaehtoinen tieto)
  • (Vapaaehtoinen tieto)
  • (Pakollinen tieto — ei näytetä julkisesti)
  • (Pakollinen tieto)

Hyvä läjä nettipelejä kaikista pelikategorioista