Pelit, pelit!

Suuren Internetin parhaat & varmasti 100% ilmaiset nettipelit

Etusivu: Toimintapelit: Heavy Pawnage

Heavy Pawnage

Scour the land for destructible items such as crates and road cones for valuable resources (ammo, health pack and gold). Manage your resources and fight your way against hordes of drones.\n\nFrontpaged on Newgrounds and Kongregate\nDaily 3rd on Newgrounds\n\n—————FEATURES———-\n—————\n-12 action packed levels\n-16 weapons\n-3 boss fights\n-awards\n-survival mode Tähän mennessä kyseistä nettipeliä on rämpätty vaivaiset 10 kertaa. Muuten, kiitoksia nimimerkille argene_t tästä nettipelistä vihjaamisesta. Sinä rokkaat, harharhar!

#601

5/2024: Tämä peli ei toistaiseksi pelaa.

---------CONTROLS------- ---------- -W A S D or Arrow Keys for Movement -J K L for attacks

Avainsanat: robots, upgrades, action, shooter, mech, fun

Voit linkittää pelisivulle tämän HTML-spagetin avulla: <a href="https://pelitpelit.net:443/toiminta/heavy-pawnage/">Heavy Pawnage</a>

…tai jos haluat muljauttaa pelin jollekin foorumille, käytä BBCode-kikkaretta: [url=https://pelitpelit.net:443/toiminta/heavy-pawnage/]Heavy Pawnage[/url]

Pelin saamat kommentit listataan alapuolella. Jos haluat osallistua ns. läpänheittoon, turauta sanomasi kommenttilomakkeella.

Kommentoi ja/tai arvostele

Haluatko sanoa jotain? Jos osaat kirjoittaa, voit laittaa asiasi esille oheisella kommenttilomakkeella. Jos haluat pelkästään arvostella pelin niin sekin onnistuu: ei ole pakko kertoa omaa nimeä eikä myöskään kommenttiviestiä. Kunhan mailiosoite on kunnossa, kommentti päästetään filtterin läpi.

Uusi kommentti
  • (Vapaaehtoinen tieto)
  • (Vapaaehtoinen tieto)
  • (Pakollinen tieto — ei näytetä julkisesti)
  • (Pakollinen tieto)

Hyvä läjä nettipelejä kaikista pelikategorioista