Pelit, pelit!

Suuren Internetin parhaat & varmasti 100% ilmaiset nettipelit

Etusivu: Toimintapelit: Space is Key

Space is Key

Jump through 15 levels worth of pixel exploding mayhem. Such a simple concept, but are you sure you can do it? Tähän mennessä kyseistä nettipeliä on rämpätty vaivaiset 10 kertaa. Muuten, kiitoksia nimimerkille slasher145 tästä nettipelistä vihjaamisesta. Sinä rokkaat, harharhar!

#521

6/2022: Tämä peli ei toistaiseksi pelaa.

Peliin ei vielä ole kirjoitettu oikein minkäänlaisia läpimeno-ohjeita tai vinkkejä siitä miten ohjataan. Ohjaaminen tapahtuu joka tapauksessa joko hiiren ja/tai näppäimistön avulla. Ei vaadi sen kummempaa.

Avainsanat: pixel, jump, addicting, fun, retro, en

Voit linkittää pelisivulle tämän HTML-spagetin avulla: <a href="https://pelitpelit.net:443/toiminta/space-is-key/">Space is Key</a>

…tai jos haluat muljauttaa pelin jollekin foorumille, käytä BBCode-kikkaretta: [url=https://pelitpelit.net:443/toiminta/space-is-key/]Space is Key[/url]

Pelin saamat kommentit listataan alapuolella. Jos haluat osallistua ns. läpänheittoon, turauta sanomasi kommenttilomakkeella.

Kommentoi ja/tai arvostele

Haluatko sanoa jotain? Jos osaat kirjoittaa, voit laittaa asiasi esille oheisella kommenttilomakkeella. Jos haluat pelkästään arvostella pelin niin sekin onnistuu: ei ole pakko kertoa omaa nimeä eikä myöskään kommenttiviestiä. Kunhan mailiosoite on kunnossa, kommentti päästetään filtterin läpi.

Uusi kommentti
  • (Vapaaehtoinen tieto)
  • (Vapaaehtoinen tieto)
  • (Pakollinen tieto — ei näytetä julkisesti)
  • (Pakollinen tieto)

Hyvä läjä nettipelejä kaikista pelikategorioista