Pelit, pelit!

Suuren Internetin parhaat & varmasti 100% ilmaiset nettipelit

Etusivu: Urheilupelit: 吖凡哒哒爬爬大赛

吖凡哒哒爬爬大赛

单人游戏时:↑前进,↓停止,←朝左,→朝右,空格键使用道具! 双人游戏时 玩家1:↑前进,↓停止,←朝左,→朝右,小键盘数字键 0 使用道具! 玩家2:W 前进,S 停止,A 朝左,D 朝右,空格键使用道具! 切记!千万别被萌死哦! 在远离地球很远很远的地方有一颗行星名叫“帕朵啦� Tähän mennessä kyseistä nettipeliä on rämpätty vaivaiset 10 kertaa. Muuten, kiitoksia nimimerkille cqwkcn tästä nettipelistä vihjaamisesta. Sinä rokkaat, harharhar! Pelisivua päivitettiin viimeksi vuoden 2012 joulukuussa.

#3050

4/2021: Tämä peli ei toistaiseksi pelaa.

单人游戏时:↑前进,↓停止,←朝左,→朝右,空格键使用道具! 双人游戏时 玩家1:↑前进,↓停止,←朝左,→朝右,小键盘数字键 0 使用�

Avainsanat: maqiu-contest-1st, , , , , zh-cn

Voit linkittää pelisivulle tämän HTML-spagetin avulla: <a href="https://pelitpelit.net:443/urheilu/afandada/">吖凡哒哒爬爬大赛</a>

…tai jos haluat muljauttaa pelin jollekin foorumille, käytä BBCode-kikkaretta: [url=https://pelitpelit.net:443/urheilu/afandada/]吖凡哒哒爬爬大赛[/url]

Pelin saamat kommentit listataan alapuolella. Jos haluat osallistua ns. läpänheittoon, turauta sanomasi kommenttilomakkeella.

Kommentoi ja/tai arvostele

Haluatko sanoa jotain? Jos osaat kirjoittaa, voit laittaa asiasi esille oheisella kommenttilomakkeella. Jos haluat pelkästään arvostella pelin niin sekin onnistuu: ei ole pakko kertoa omaa nimeä eikä myöskään kommenttiviestiä. Kunhan mailiosoite on kunnossa, kommentti päästetään filtterin läpi.

Uusi kommentti
  • (Vapaaehtoinen tieto)
  • (Vapaaehtoinen tieto)
  • (Pakollinen tieto — ei näytetä julkisesti)
  • (Pakollinen tieto)

Hyvä läjä nettipelejä kaikista pelikategorioista