Pelit, pelit!

Suuren Internetin parhaat & varmasti 100% ilmaiset nettipelit

Etusivu: Urheilupelit: Redneck Olympics

Redneck Olympics

Compete in the Redneck Olympics and claim your prize as the top Monster Truck Drivin, Hog Tossin and Pumpkin Shootin competitor ever alive! Tähän mennessä kyseistä nettipeliä on rämpätty vaivaiset 10 kertaa. Muuten, kiitoksia nimimerkille EarthWind tästä nettipelistä vihjaamisesta. Sinä rokkaat, harharhar!

#2961

2/2024: Tämä peli ei toistaiseksi pelaa.

Arrow keys are used to drive the monster truck. Mouse is used to throw the hog and shoot the pumpkins.

Avainsanat: driving, racing, shooting, pumpkins, monster truck, olympics, compete, pig, hog, toss, throw, distance

Voit linkittää pelisivulle tämän HTML-spagetin avulla: <a href="https://pelitpelit.net:443/urheilu/redneck-olympics/">Redneck Olympics</a>

…tai jos haluat muljauttaa pelin jollekin foorumille, käytä BBCode-kikkaretta: [url=https://pelitpelit.net:443/urheilu/redneck-olympics/]Redneck Olympics[/url]

Pelin saamat kommentit listataan alapuolella. Jos haluat osallistua ns. läpänheittoon, turauta sanomasi kommenttilomakkeella.

Kommentoi ja/tai arvostele

Haluatko sanoa jotain? Jos osaat kirjoittaa, voit laittaa asiasi esille oheisella kommenttilomakkeella. Jos haluat pelkästään arvostella pelin niin sekin onnistuu: ei ole pakko kertoa omaa nimeä eikä myöskään kommenttiviestiä. Kunhan mailiosoite on kunnossa, kommentti päästetään filtterin läpi.

Uusi kommentti
  • (Vapaaehtoinen tieto)
  • (Vapaaehtoinen tieto)
  • (Pakollinen tieto — ei näytetä julkisesti)
  • (Pakollinen tieto)

Hyvä läjä nettipelejä kaikista pelikategorioista