Pelit, pelit!

Suuren Internetin parhaat & varmasti 100% ilmaiset nettipelit

Etusivu: Urheilupelit: The Bilboquet game

The Bilboquet game

Bilboquet, Ring and pin or Kendama. Throw the ball up and impale it on the stick. Try to score as many times as you can in the given 30 seconds. Tähän mennessä kyseistä nettipeliä on rämpätty vaivaiset 10 kertaa. Muuten, kiitoksia nimimerkille sietjp tästä nettipelistä vihjaamisesta. Sinä rokkaat, harharhar!

#3009

6/2024: Tämä peli ei toistaiseksi pelaa.

Try to score as many times as you can in the given 30 seconds. Cosecutive successes make combos.

Avainsanat: ring and pin, ring, pin, bilboquet, kendama, stress, timer, countdown

Voit linkittää pelisivulle tämän HTML-spagetin avulla: <a href="https://pelitpelit.net:443/urheilu/the-bilboquet-game/">The Bilboquet game</a>

…tai jos haluat muljauttaa pelin jollekin foorumille, käytä BBCode-kikkaretta: [url=https://pelitpelit.net:443/urheilu/the-bilboquet-game/]The Bilboquet game[/url]

Pelin saamat kommentit listataan alapuolella. Jos haluat osallistua ns. läpänheittoon, turauta sanomasi kommenttilomakkeella.

Kommentoi ja/tai arvostele

Haluatko sanoa jotain? Jos osaat kirjoittaa, voit laittaa asiasi esille oheisella kommenttilomakkeella. Jos haluat pelkästään arvostella pelin niin sekin onnistuu: ei ole pakko kertoa omaa nimeä eikä myöskään kommenttiviestiä. Kunhan mailiosoite on kunnossa, kommentti päästetään filtterin läpi.

Uusi kommentti
  • (Vapaaehtoinen tieto)
  • (Vapaaehtoinen tieto)
  • (Pakollinen tieto — ei näytetä julkisesti)
  • (Pakollinen tieto)

Hyvä läjä nettipelejä kaikista pelikategorioista