Pelit, pelit!

Suuren Internetin parhaat & varmasti 100% ilmaiset nettipelit

Etusivu: Strategiapelit: Warzone Tower Defense

Warzone Tower Defense

Warzone is a tower defense game where you must survive as long as possible by building the most efficient line of defense. Tähän mennessä kyseistä nettipeliä on rämpätty vaivaiset 10 kertaa. Muuten, kiitoksia nimimerkille jgold tästä nettipelistä vihjaamisesta. Sinä rokkaat, harharhar!

#1318

Peliin ei vielä ole kirjoitettu oikein minkäänlaisia läpimeno-ohjeita tai vinkkejä siitä miten ohjataan. Ohjaaminen tapahtuu joka tapauksessa joko hiiren ja/tai näppäimistön avulla. Ei vaadi sen kummempaa.

Avainsanat: , , , , ,

Voit linkittää pelisivulle tämän HTML-spagetin avulla: <a href="http://pelitpelit.net/strategia/warzone-tower-defense/">Warzone Tower Defense</a>

…tai jos haluat muljauttaa pelin jollekin foorumille, käytä BBCode-kikkaretta: [url=http://pelitpelit.net/strategia/warzone-tower-defense/]Warzone Tower Defense[/url]

Pelin saamat kommentit listataan alapuolella. Jos haluat osallistua ns. läpänheittoon, turauta sanomasi kommenttilomakkeella.

Kommentoi ja/tai arvostele

Haluatko sanoa jotain? Jos osaat kirjoittaa, voit laittaa asiasi esille oheisella kommenttilomakkeella. Jos haluat pelkästään arvostella pelin niin sekin onnistuu: ei ole pakko kertoa omaa nimeä eikä myöskään kommenttiviestiä. Kunhan mailiosoite on kunnossa, kommentti päästetään filtterin läpi.

Uusi kommentti
  • (Vapaaehtoinen tieto)
  • (Vapaaehtoinen tieto)
  • (Pakollinen tieto — ei näytetä julkisesti)
  • (Pakollinen tieto)

Hyvä läjä nettipelejä kaikista pelikategorioista