Pelit, pelit!

Suuren Internetin parhaat & varmasti 100% ilmaiset nettipelit

Käyttöehdot

Palvelun yleiset käyttöehdot

Nämä käyttöehdot sisältävät tietoja siitä kuinka voit käyttää nettisivustojamme tai sovelluksiamme, joskaan kaikki toiminnot eivät ole saatavissa kaikilla sivustoilla.

Sivusto tarjotaan käyttöön sellaisenaan. Sivusto saattaa ajoittain olla poissa käytöstä, sisältää virheitä tai olla päivitystoimien kohteena. Sivuston toimintaa voivat myös haitata seikat, joihin emme voi vaikuttaa. Emme takaa sivuston tai sivuston sisällön laatua, toimivuutta, saatavuutta tai suorituskykyä. Pidätämme oikeuden muuttaa tai poistaa sivuston sisältöä joko väliaikaisesti tai kokonaan, peruuttaa rekisteröintisi tai sivustoillemme pääsyn tai lakkauttaa minkä tahansa sivustomme tai sen toiminnon ilman varoitusta. Olet vastuussa Internet-palvelusi toimittajan kustannuksista ja muista sivustomme käyttöön liittyvistä maksuista.

Et saa vahingoittaa, keskeyttää tai häiritä sivustolle pääsyä tai sivuston käyttöä, etkä millään tavoin heikentää sivuston toimivuutta tai häiritä toisen henkilön pääsyä sivustolle tai sen sisältöön. Sivustoa tai sivuston sisältöä ei saa käyttää laittomasti tai sellaisella tavalla, joka on haitallista Matkapuhelimia.comille tai sen tekijöille.

Pelit, pelit! ei ole hyväksynyt tai tarkastanyt sivuston sisältämiä linkkejä kolmansien osapuolten sivustoille, eikä siten ole vastuussa niiden sisällöstä. Kolmansien osapuolten ylläpitämien sivustojen käytössä sovelletaan kyseisten sivustojen sääntöjä.