Pelit, pelit!

Suuren Internetin parhaat & varmasti 100% ilmaiset nettipelit

Etusivu: Opetuspelit: Sleeping Beauty WordSearch

Sleeping Beauty WordSearch

Dynamically generated Word Search about sleeping beauty Fairy Tale. A unique grid every time! Tähän mennessä kyseistä nettipeliä on rämpätty vaivaiset 10 kertaa. Muuten, kiitoksia nimimerkille dana22cc tästä nettipelistä vihjaamisesta. Sinä rokkaat, harharhar!

#3183

2/2024: Tämä peli ei toistaiseksi pelaa.

Click and drag to circle groups of letters. Find the words in the list to the right.

Avainsanat: fairy, tale, storie, sleeping, beauty, princess, castel, wordsearch, word game

Voit linkittää pelisivulle tämän HTML-spagetin avulla: <a href="https://pelitpelit.net:443/opetus/sleeping-beauty-wordsearch/">Sleeping Beauty WordSearch</a>

…tai jos haluat muljauttaa pelin jollekin foorumille, käytä BBCode-kikkaretta: [url=https://pelitpelit.net:443/opetus/sleeping-beauty-wordsearch/]Sleeping Beauty WordSearch[/url]

Pelin saamat kommentit listataan alapuolella. Jos haluat osallistua ns. läpänheittoon, turauta sanomasi kommenttilomakkeella.

Kommentoi ja/tai arvostele

Haluatko sanoa jotain? Jos osaat kirjoittaa, voit laittaa asiasi esille oheisella kommenttilomakkeella. Jos haluat pelkästään arvostella pelin niin sekin onnistuu: ei ole pakko kertoa omaa nimeä eikä myöskään kommenttiviestiä. Kunhan mailiosoite on kunnossa, kommentti päästetään filtterin läpi.

Uusi kommentti
  • (Vapaaehtoinen tieto)
  • (Vapaaehtoinen tieto)
  • (Pakollinen tieto — ei näytetä julkisesti)
  • (Pakollinen tieto)

Hyvä läjä nettipelejä kaikista pelikategorioista