Pelit, pelit!

Suuren Internetin parhaat & varmasti 100% ilmaiset nettipelit

Etusivu: Puzzle-pelit: Monkey GO Happy Marathon

Monkey GO Happy Marathon

30 levels of More Monkey Madness with this Monkey GO Happy Marathon. Tähän mennessä kyseistä nettipeliä on rämpätty vaivaiset 10 kertaa. Muuten, kiitoksia nimimerkille robinpencilkids tästä nettipelistä vihjaamisesta. Sinä rokkaat, harharhar!

#1973

2/2024: Tämä peli ei toistaiseksi pelaa.

Use your mouse to click on objects and locations on the screen. Solve puzzles, Shoot stuff and More! Complete the game quickly to earn a BONUS.

Avainsanat: monkey, go, happy, pencilkids, marathon, puzzle, point, click, adventure, action, kids

Voit linkittää pelisivulle tämän HTML-spagetin avulla: <a href="https://pelitpelit.net:443/puzzle/monkey-go-happy-marathon/">Monkey GO Happy Marathon</a>

…tai jos haluat muljauttaa pelin jollekin foorumille, käytä BBCode-kikkaretta: [url=https://pelitpelit.net:443/puzzle/monkey-go-happy-marathon/]Monkey GO Happy Marathon[/url]

Pelin saamat kommentit listataan alapuolella. Jos haluat osallistua ns. läpänheittoon, turauta sanomasi kommenttilomakkeella.

Kommentoi ja/tai arvostele

Haluatko sanoa jotain? Jos osaat kirjoittaa, voit laittaa asiasi esille oheisella kommenttilomakkeella. Jos haluat pelkästään arvostella pelin niin sekin onnistuu: ei ole pakko kertoa omaa nimeä eikä myöskään kommenttiviestiä. Kunhan mailiosoite on kunnossa, kommentti päästetään filtterin läpi.

Uusi kommentti
  • (Vapaaehtoinen tieto)
  • (Vapaaehtoinen tieto)
  • (Pakollinen tieto — ei näytetä julkisesti)
  • (Pakollinen tieto)

Hyvä läjä nettipelejä kaikista pelikategorioista