Pelit, pelit!

Suuren Internetin parhaat & varmasti 100% ilmaiset nettipelit

Etusivu: Puzzle-pelit: 我们烧烤吧

我们烧烤吧

我们烧烤吧是一款非常具有策略性的游戏。大批量的客人即将到来,唯一要做的就是烹调。此游戏集成了经营、烹调、烧烤等要素。游戏的内容就是:烤熟食品并且送上客人的餐盘。我们烧烤吧对玩家的要求便是速度。时间就是金钱,当客人生气走了,您的分数便会下降甚至无法过关。同时,还要求玩� Tähän mennessä kyseistä nettipeliä on rämpätty vaivaiset 10 kertaa. Muuten, kiitoksia nimimerkille leoliang tästä nettipelistä vihjaamisesta. Sinä rokkaat, harharhar! Pelisivua päivitettiin viimeksi vuoden 2012 joulukuussa.

#1798

我们烧烤吧是一款非常具有策略性的游戏。大批量的客人即将到来,唯一要做的就是烹调。此游戏集成了经营、烹调、烧烤等要素。游戏的内容就是:�

Avainsanat: , , , , , ,

Voit linkittää pelisivulle tämän HTML-spagetin avulla: <a href="https://pelitpelit.net:443/puzzle/omituinen-peli-wtf-mita-nyt-taas/">我们烧烤吧</a>

…tai jos haluat muljauttaa pelin jollekin foorumille, käytä BBCode-kikkaretta: [url=https://pelitpelit.net:443/puzzle/omituinen-peli-wtf-mita-nyt-taas/]我们烧烤吧[/url]

Pelin saamat kommentit listataan alapuolella. Jos haluat osallistua ns. läpänheittoon, turauta sanomasi kommenttilomakkeella.

Kommentoi ja/tai arvostele

Haluatko sanoa jotain? Jos osaat kirjoittaa, voit laittaa asiasi esille oheisella kommenttilomakkeella. Jos haluat pelkästään arvostella pelin niin sekin onnistuu: ei ole pakko kertoa omaa nimeä eikä myöskään kommenttiviestiä. Kunhan mailiosoite on kunnossa, kommentti päästetään filtterin läpi.

Uusi kommentti
  • (Vapaaehtoinen tieto)
  • (Vapaaehtoinen tieto)
  • (Pakollinen tieto — ei näytetä julkisesti)
  • (Pakollinen tieto)

Hyvä läjä nettipelejä kaikista pelikategorioista