Pelit, pelit!

Suuren Internetin parhaat & varmasti 100% ilmaiset nettipelit

Etusivu: Seikkailupelit: Lentokenttä 2

Lentokenttä 2

Yritä välttää yhteentörmäykset ja koeta minimoida viivästykset. Tässä on osoitus siitä, miksi lennonvalvonta on erittäin kuluttavaa työtä. Tämä peli on kuitenkin edellä mainituista hiuksia harmaannuttavista syistä huolhimatta erittäin addiktoiva. Jos tykkäät haasteista ja ilmailusta, tykästyt tähän. Nettipelisarjaan kuuluu muitakin tutustumisen arvoisia lentokenttäpelejä. Tähän mennessä kyseistä nettipeliä on rämpätty vaivaiset 10 kertaa. Muuten, kiitoksia nimimerkille kennyrogers tästä nettipelistä vihjaamisesta. Sinä rokkaat, harharhar! Pelisivua päivitettiin viimeksi vuoden 2012 joulukuussa.

#3928

Lentokenttä 2
Peli ansaitsee keskiarvon 2/5. Se on 1 arvostelun tulos.

6/2024: Tämä peli ei toistaiseksi pelaa.

Klikkaamalla lentokonetta voit avata siihen liittyvät hallintatyökalut. Anna koneille mahdollisimman sulavasti oikeudet nousta ja laskeutua yms.

Avainsanat: lentokenttä, kiitorata, lennonvalvonta

Voit linkittää pelisivulle tämän HTML-spagetin avulla: <a href="https://pelitpelit.net:443/seikkailu/lentokentta-2/">Lentokenttä 2</a>

…tai jos haluat muljauttaa pelin jollekin foorumille, käytä BBCode-kikkaretta: [url=https://pelitpelit.net:443/seikkailu/lentokentta-2/]Lentokenttä 2[/url]

Pelin saamat kommentit (1) listataan alapuolella. Jos haluat osallistua ns. läpänheittoon, turauta sanomasi kommenttilomakkeella.

Kommentit

Brian Baumgartner kirjoitti 21.6.2024 kello 02.51 #
Dear pelitpelit.net administrator, Your posts are always a great read.

Kommentoi ja/tai arvostele

Haluatko sanoa jotain? Jos osaat kirjoittaa, voit laittaa asiasi esille oheisella kommenttilomakkeella. Jos haluat pelkästään arvostella pelin niin sekin onnistuu: ei ole pakko kertoa omaa nimeä eikä myöskään kommenttiviestiä. Kunhan mailiosoite on kunnossa, kommentti päästetään filtterin läpi.

Uusi kommentti
  • (Vapaaehtoinen tieto)
  • (Vapaaehtoinen tieto)
  • (Pakollinen tieto — ei näytetä julkisesti)
  • (Pakollinen tieto)

Hyvä läjä nettipelejä kaikista pelikategorioista