Pelit, pelit!

Suuren Internetin parhaat & varmasti 100% ilmaiset nettipelit

Etusivu: Toimintapelit: Droplet

Droplet

Can you get the Droplets to the launch party on time? As they drop down through 5 increasingly tricky levels. Collect the hearts and avoid pretty much everything else. Tähän mennessä kyseistä nettipeliä on rämpätty vaivaiset 10 kertaa. Muuten, kiitoksia nimimerkille photonstorm tästä nettipelistä vihjaamisesta. Sinä rokkaat, harharhar!

#631

5/2024: Tämä peli ei toistaiseksi pelaa.

Left / Right arrow keys move your Droplet as he falls. Press Up to jump, but only when landed on a platform.

Avainsanat: droplet, droplets, jam factory, photonstorm, pixel, pixel art, retro, 8-bit, nes, nintendo, arcade, classic

Voit linkittää pelisivulle tämän HTML-spagetin avulla: <a href="https://pelitpelit.net:443/toiminta/droplet_v1/">Droplet</a>

…tai jos haluat muljauttaa pelin jollekin foorumille, käytä BBCode-kikkaretta: [url=https://pelitpelit.net:443/toiminta/droplet_v1/]Droplet[/url]

Pelin saamat kommentit listataan alapuolella. Jos haluat osallistua ns. läpänheittoon, turauta sanomasi kommenttilomakkeella.

Kommentoi ja/tai arvostele

Haluatko sanoa jotain? Jos osaat kirjoittaa, voit laittaa asiasi esille oheisella kommenttilomakkeella. Jos haluat pelkästään arvostella pelin niin sekin onnistuu: ei ole pakko kertoa omaa nimeä eikä myöskään kommenttiviestiä. Kunhan mailiosoite on kunnossa, kommentti päästetään filtterin läpi.

Uusi kommentti
  • (Vapaaehtoinen tieto)
  • (Vapaaehtoinen tieto)
  • (Pakollinen tieto — ei näytetä julkisesti)
  • (Pakollinen tieto)

Hyvä läjä nettipelejä kaikista pelikategorioista